3 SestreSerije

3 Sestre 10. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 10

Sadržaj:

Iako je Rüçhanov korak duboko ozlijedio Nesrin, Sadik se razbolio. Sadik više ne može da podnese pritisak koji ga danima vuče te pada na tlo. Svi su zabrinuti i uplašeni za njega i dolazi hitna koja ga odvozi u bolnicu. Sada se trazi krivac za njegovo stanje. Dok Turkan ispoljava emocije zbog oca grleći majku, odlazi do Ruchan i Somera govoreci Ruchan ukoliko se nesto desi njenom ocu, uništit ce je.

Na kraju coptužbi za krađu, Sadıku, čije srce to ne može podnijeti, postaje sve gore. Sadik, koji je prevezen u bolnicu, u kritičnom je stanju. Türkan krivi Rüçhana za ovu situaciju. Nakon incidenta, konopci su napeti između Rüçhe i Özera.

Rüçhan objašnjava da Mineino dijete nije Somerovo. Zbunjen, Somer ne zna što učiniti. Turan koja kaze Someru da je vise umorna pokušavajući spasiti sve u vezi njih, odlučuje da napusti kucu i Somera. Somer saznavsi da ga je Mine lagala i da dijete nije njegovo, kaze Turan da ona donese odluku u vezi njih jer je i on umorna vise od svega a pogotovo od gubljenja.Sta ce Turkan uciniti?

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button