SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 8. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 8. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Marcus ulazi u kuću visokorangiranog Nijemca koji čuva Peterove mjenice. Sira u radionici više ne zna što bi učinila da zadrži njemačku klijenticu i moli majčinu pomoć. Majka uspije nagovoriti gospođu da naruči još prepravaka na haljini i bude još neko vrijeme izvan kuće.

Marcus ukrade dokumente i pobjegne. Inspektor Vázquez ga otkrije i izda uhidbeni nalog. Marcus odlazi u Sirinu radionicu da joj kaže da je nabavio mjenice, ali da mora pobjeći iz zemlje. Sira odlazi Rosalindi i ispriča joj što se dogodilo. Inspektor Vázquez nađe Marcusa u hotelu u kojemu je odsjeo, ali Marcus uspije pobjeći.

Rosalinda vrati Peteru putovnicu i izbaci ga iz kuće. Prijeti mu i da će predati mjenice Nijemcima ako se ikad vrati. Dolores odluči pomagati kćeri u radionici. Sira i Marcus se sastaju zadnji put na trgu…

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button