SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 17. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 17. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sira odlazi Hilgarthu kako bi mu rekla za rudnike volframa. Hilgarth je to već znao, tako da Sira počinje sumnjati da Marcus zapravo nije novinar kako se predstavlja. Sira preda krojačke uzorke Hilgarthu sa svim informacijama o Da Silvama i mikrofilm. Na povratku kući Sira susretne Manuela Da Silvu koji je prisili da pođe s njime. On prijeti da će učiniti nažao Dori, Martini i gđi Manueli.

Sira mu kaže da je mikrofilm kod Engleza. U tome času Manuel primi poziv Herr Weissa koji mu prijeti smrću ako ne vrati mikrofilm. Manuel zove Hilgartha kojega želi ucijeniti. Nudi Siru za mikrofilm, ali Hilgarth ne želi riskirati da izgubi sve informacije. Marcus je u Hilgarthovu uredu dok on razgovara s Manuelom. Obojica važu vrijedi li izgubiti agenta ili dragocjeni mikrofilm. Marcus ne zna da je agent o kojemu je riječ zapravo Sira…

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button