SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 16. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 16. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sira i Manuel vraćaju se u hotel nakon večere i oproste se. Joao se također oprosti od Sire. U hotelskoj sobi Sira ispisuje na krojačkim uzorcima sve informacije koje je skupila. U tome trenutku dolazi Rosalinda u sobu i govori Siri da Marcus nije otišao iz Lisabona i da mu se vjerojatno nešto dogodilo. Sira se zabrine. Manuel shvati da ga je Sira izdala. Marcus odlazi Siri u hotelsku sobu.

Ranjen je, ali uspio je pobjeći svomu ubojici. Daje joj volfram koji je Sira uzela iz Da Silvina ureda i objasni joj da je volfram ključan za proizvodnju oružja. Tko kontrolira volfram, kontrolira i rat. Marcus govori Siri da napusti Portugal. Ona će otići istu večer vlakom u Madrid. Manuel inzistira da je otprati na kolodvor.

Sira i Manuel napuštaju hotel, Marcus se pokuša iskrasti. Joao prilazi Marcusu i kaže mu da cijeni Siru i da nije zaslužila ovo što će joj se dogoditi. Manuel odveze Siru na kolodvor, poljubi je za rastanak. Dok čeka vlak, Sira primijeti da je Manuelovi ljudi motre…

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button