San snovaSerije

San snova 6. Epizoda

Hrvatska dramska serija SAN SNOVA

San snova – Epizoda 6

Sadržaj:

Herman daje Mirku sumnjivu ponudu za stan, a Mirko, ne sluteći prevaru, pristaje na uvjete unatoč Jasninom oklijevanju. No taj bi plan, iako vodeći računa isključivo o sebi, mogla neočekivano pokvariti Kristina.

Susret Maje i Alena u toplicama ne prolazi po planu. Kada na rehabilitaciji sretne starog prijatelja, Alen počne sumnjati u kvalitetu terapije i svoju budućnost. Maja se premišlja hoće li Alena uzeti za klijenta, dok on razmišlja o potezima koje je povukao

Emitiranje: RTL

Prethodnu epizodu serije San snova pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Noćna mora svakog sportaša dešava se našem Alenu Stošiću (Marko Braić) kojem je propao nogometni transfer u Španjolsku nakon ozljede koljena i mora svoju uspješnu karijeru započeti ispočetka. Nakon toga mu život kreće naopako, dugogodišnja veza s missicom Kristinom (Arija Rizvić). Alenova odvjetnica Maja Romić (Tea Šimić) preuzima njegov sudski proces u kojem se našao u tužbi s pohlepnom bivšom djevojkom jer je ona skrivila njegovu nesreću s koljenom. Njegov otac, Mirko (Emir Hadžihafizbegović), vidno razočaran i srušenih snova, mora pronaći novi način uspjeha njegovog sina Alena.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button