Ponos i predrasudeSerije

Ponos i predrasude Epizoda 5

PRIDE AND PREJUDICE

PONOS I PREDRASUDE – EPIZODA 5

Sadržaj: Lizzie i Gardineri odlaze u Pemberley na večeru s Bingleyjem, njegovim sestrama, Darcyjem i Georgianom. Lizzie uveliča zabavu svojim prekrasnim pjevanjem. Iskrice nastavljaju frcati između Lizzie i Darcyja dok razmjenjuju čeznutljive poglede. Nakon Lizziena odlaska Caroline Bingley uživa kritizirajući je. Darcy brzo stane u njezinu obranu.

Sljedeće jutro Jane javi Lizzie šokantnu vijest: Lydia je s Wickhamom pobjegla u Gretna Green potajno se vjenčati. Jane zaključi da su g. Bennet i brigadir Forster otišli u London kako bi ih našli i moli g. Gardinera za pomoć. Darcy se neočekivano pojavi. Njegova reakcija na vijest navede Lizzie da zaključi da je Lydijin bijeg donio njezinoj obitelji sramotu. Lizzie i Gardineri smjesta se vrate u Longburne.

Za to vrijeme Wickham i Lydia skrivaju se u Londonu. Wickhamu ubrzo dosadi njezina nezrelost. G. Bennet se vrati bez novosti. Za to vrijeme, u sumnjivom dijelu Londona Darcy napokon uđe u trag Wickhamu i Lydiji. G. Gardiner javi novosti g. Bennetu. Otkrije mu da će se Wickham i Lydia vjenčati ako g. Bennet pristane na uvjete njihovih zaruka. G. Benneta obuzme panika zbog tih uvjeta.

Prethodnu epizodu TV serije PONOS I PREDRASUDE pogledajte OVDJE!

 

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button