Ponos i predrasudeSerije

Ponos i predrasude Epizoda 3

PRIDE AND PREJUDICE

PONOS I PREDRASUDE – EPIZODA 3

Sadržaj: Lizzie se zgrozi kada dozna da je njezina prijateljica Charlotte zaručena za g. Collinsa. Unatoč Lizzienu nagovaranju da se predomisli, Charlotte ostaje pri svojoj odluci. Tijekom šetnje do Merytona, Lizzie naleti na Wickhama. On joj otkrije da nije došao na bal u Netherfieldu kako bi izbjegao nepotrebnu scenu s Darcyjem. Jane padne u očaj kad joj gđica Bingley kaže da su njezin brat i njegova svita otišli u London i ne kane se vratiti. Gđica Bingley uvjeri Jane da se Bingleyju neće žuriti da ode iz Londona sad kad je Darcyjeva sestra u gradu.

Jane je uvjerena da Bingley više ne mari za nju. Lizzie postane još očaranija Wickhamom na božićnoj zabavi kod gđe Philips. No čini se da Wickhama zaokuplja gđica King, žena koja raspolaže s 10.000 funta. G. i gđa Gardiner pozovu svoju nećakinju Jane u London kako bi se razvedrila. Lizzie dozna od Jane da ju je gđica Bingley potpuno zavarala. Zima ubrzo prođe i Lizzie na svoje veliko iznenađenje sazna da su se Wickham i gđica King zaručili. Lizzie posjeti Charlotte u Kentu, gdje su one prisiljene trpjeti Darcyjevu nametljivu tetu, ledi Catherine de Bourgh. Darcy i njegov rođak, brigadir Fitzwilliam, nenadano posjete svoju tetu.

Lizzie i ne sluti da i dalje privlači Darcyja. Fitzwilliam povjeri Lizzie da se Darcy hvali kako je nedavno spasio Bingleyja od “neprilika posve nerazborita braka”.

Prethodnu epizodu TV serije PONOS I PREDRASUDE pogledajte OVDJE!

 

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button