Oproštajno pismoSerije

Oproštajno pismo – Zadnja Epizoda

Oproštakno pismo Online - KRAJ SERIJE

Oproštajno pismo – Zadnja Epizoda

Sadržaj:

U prethodnoj epizodi Hatidže uperi pištolj u Asli kada se pojavi Mehmet. Govori mu da će zajedno živjeti, samo da se riješi Asli i bebe. Asli potrči prema Mehmetu kada Hatidže ispali metak i rani Mehmeta. Hatidže pobjegne, a Asli zove hitnu pomoć.
Cijela obitelj je u bolnici i Mehmet se nalazi u kritičnom stanju. Asli je neutješna, pozli joj. Plaši se i za Mehmeta i za svoje dijete. Međutim, svi osjete olakšanje kada se Mehmet izvuče i bude izvan životne opasnosti.

Par dana kasnije, Mehmet izlazi iz bolnice. Zajedno s Beste odlazi u sirotište s namjerom da usvoje dijete. Hatidže se pojavljuje i kada ih vidi sve sretne, polije se benzinom i zapali. Dobije opekotine od kojih ostaju trajni ožiljci. Mina i Seldžuk se kaju zbog postupaka i mire s obitelji te prihvaćaju Beste kao svoju sestru.

Nevzat za svoja djela završi u zatvoru, a Hatidže u psihijatrijskoj ustanovi. Asli saznaje za Alanurinu bolest, a poslije devet mjeseci rodi djevojčicu. Nakon osam godina, Beste i Mahmut dolaze sa svojom djevojčicom, a Asli i Mehmet sa svojom. Tu su i ostali članovi obitelji, svi naprave zajednički selfie. Pored njihovih obiteljskih fotografija nalazi se i jedno pismo…

Emitiranje: 1.3.2024. NovaTV

Prethodnu epizodu serije Oproštajno pismo pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Alanurin život, koji je u potpunosti ovisio o Ziji, primljenim pismom se okreće naglavačke. Točno 30 godina kasnije, bilo da to nazivamo igrom sudbine, nepogrešivom pravdom svemira ili snagom ljubavi, putevi obitelji Jildiz i Karli ponovno se križaju.

Glumci: Nurgul Yeliscay, Rabia Soyturk, Emre Kivilcim, Selim Bayraktar, Benu Yildirimar,

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button