Oproštajno pismoSerije

Oproštajno pismo – Epizoda 1

Oproštakno pismo Online

Oproštajno pismo – Epizoda 1

Sadržaj:

Alanur (Nurgül Yeşilçay) i Zija (Selim Bayraktar) prekinuli su prije mnogo godina zbog oproštajnog pisma. Zbog svojih obitelji koje su se protivile ovoj ljubavi, nenamjerno su se razdvojili i započeli druge živote. Susreću se godinama kasnije, nakon što se njihova djeca zaljube jedno u drugo. Seher, koja je bila povod za pismo, pokušava spriječiti svog sina da oženi Alanurinu kćerku.

Zaljubljenica u ples, puna života Aslı, Alanurina 19-godišnja kći, koja je na posljednjoj godini škole u francuskoj, pažljivo planira svaki korak svoje budućnosti. Godinama kasnije, Alanurovi i Zijini putevi se ponovo ukrštavaju zbog ljubavi Asli i Mehmeta. Sve što je ostalo nedovršeno, ovaj put stvara prepreku Aslinoj i Mehmetovoj ljubavi.

Dok Alanur pokušava svoju kći držati podalje od Mehmeta kako bi ju zaštitila, hoće li Seher podnijeti bol zbog ljubomore koju je godinama držala u sebi? Hoće li Zija biti posmatrač ove situacije čak i ako mu bude žao svog sina koji živi istu sudbinu? Hoće li Aslı i Mehmet moći savladaju sve prepreke i snagom svoje ljubavi zaliječiti rane prošlosti ili će i oni podijeliti sudbinu Zije i Alanura (svojih roditelja) prije mnogo godina?

Emitiranje: 1.1.2024. NovaTV

Sljedeću epizodu serije Oproštajno pismo pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Alanurin život, koji je u potpunosti ovisio o Ziji, primljenim pismom se okreće naglavačke. Točno 30 godina kasnije, bilo da to nazivamo igrom sudbine, nepogrešivom pravdom svemira ili snagom ljubavi, putevi obitelji Jildiz i Karli ponovno se križaju.

Glumci: Nurgul Yeliscay, Rabia Soyturk, Emre Kivilcim, Selim Bayraktar, Benu Yildirimar,

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button