Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 87. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 87

Sadržaj:

Odvjetnik Ponce predlaže Armandu da kaže Esteli da je kupio dionice od Renéa i da je sada vlasnik tvrtke. Zapovjednik Gálvez i njegovi ljudi provode akciju u kući za upoznavanja i uhićuju Fabiána, Vanesu, Sandru i druge.

Lamberto vodi Auroru kući, a ona sve objašnjava Carlosu. On joj poželi dobrodošlicu. Neki čovjek telefonski kaže Jaimeu da je već dobio novac i da će se sastati u Tijuani. Estela pita Elenu zašto prisiljava Gerarda da joj se vrati ako je dijete Renzovo.

Aurora ispriča Meche što joj se dogodilo i one se pomire i zagrle. Odvjetnik Barros kaže Esteli da će zatražiti od suca da poništi dokument kojim je Estela dala svoje dionice Armandu. Obitelj se okuplja i slavi vjenčanje Silvije i Lamberta.

Tijekom proslave Aurora se ispriča Andrésu jer je lagala i poslala ga u zatvor. On joj kaže da je to prošlost. Elsa iznenadi Horacija piknikom s talijanskom hranom i vinom.

Damián kaže Andrésu da su pronašli mjesto gdje se vjerojatno nalazi Eva. Elsa i Andrés odluče otputovati u Tijuanu. Gerardo dolazi u policiju i kaže policajcu Olveri da se želi predati jer je bio suučesnik u ubojstvu.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button