Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 86. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 86

Sadržaj:

U Méxicu detektiv Castillo i zapovjednik Paredes počinju surađivati u potrazi za Evom. Pitaju u nekoliko ljekarni jesu li prodali antibiotik Verónici. Jaime kaže Verónici da se udružio s ljudima koji peru novac i da više nema novac koji su mu povjerili.

Kaže da će promijeniti identitet i otići u SAD. Renzo nazove Elenu i kaže joj da ne može više bez nje nakon što je bila njegova. Estela čuje dio razgovora. Lamberto ostane s Aurorom u kući za upoznavanje kako bi je zaštitio.

Elena kaže Renzu da će ga, ako joj opet bude smetao, prijaviti za seksualno uznemiravanje. Gerardo govori Antoniji o Eleninu ultimatumu. Ona mu kaže da bi ga radije izgubila, umjesto da on ode u zatvor do kraja života.

Lamberto se pretvara da je Gilbertov pomoćnik i skuplja odjeću u kući za upoznavanje. Aurora je skrivena u kontejneru. Gilberto zadržava Sandru dok Lamberto pomaže Aurori da uđe u kombi. Fabián dolazi, ali ih ne otkrije.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button