Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 73. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 73

Sadržaj:

Armando pokuša uvjeriti Noru da proda ranč, ali ona odbija. Elsa, Andrés i otac Reynaldo došli su s Evom i Sotomayorima. Meche nosi Guillerminino pismo Nataliji, ali kaže da nije sigurna da ga je Guillermina napisala.

Natalia se sjeća da joj je Guillermina htjela otkriti tko je bio napadač. Dr. Covarrubias govori Horaciju da može početi hodati pomoću štaka. Natalia je sigurna da Ingrid želi nešto reći, ali se ne usuđuje.

Kada se Natalia suoči s Armandom, on kaže da ne može tvrditi da je Guillermina napisala ono pismo i da ga vještak mora proučiti. Renzo upozori Ingrid da bi mogla završiti u zatvoru poput Andrésa ako ne bude šutjela.

Bruno pozove Meche u kino i na piće. Elena grubo kaže Renzu da je ostavi na miru. Natalia se sukobi s Angelom i kaže joj da ne vjeruje kako je Armando bio u njezinoj kući kad se dogodilo ubojstvo.

Rocío kaže Nataliji da je Armando došao kući te večeri nakon sapunice. Bruno dolazi kući, čeka ga Natalia i pita je li Meche njegova ljubavnica.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button