Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 66. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 66

Sadržaj:

Andrés kaže Silviji i Lambertu da mu je g. Rosendo ostavio mnogo novca. Elena je dobila informacije o umjetnoj oplodnji. Andrés i Elsa kažu da se još vole, ali da poštuju to što je ona u braku.

Nora kaže Armandu bi htjela da joj pomogne pronaći biološke roditelje. Andrés objašnjava Elsi kako je Armando uzeo Evu i kaže da su je otac Reynaldo i Clemencia odveli u samostan. Guillermina obavještava Armanda da ga inspektor sumnjiči, kao i Héctora.

Armando kaže Guillermini da Irene vodi tajni razvratni život. Estela kaže Armandu da će platiti svu štetu koju je napravio. Natalia kaže Héctoru da nalaz pokazuje da je krv s pijuka Irenina i da će njega odvesti u zatvor.

Guillermina kaže Nataliji da je Irene bila razvratnica. Elena prijeti Leonidasu da će ga prijaviti zbog Esteline pogrešne dijagnoze i liječenja ako ne napravi ultrazvuk trotjednog fetusa.

Ramos kaže Nataliji da je vjerojatno netko ubacio pijuk u Héctorov auto. Nora kaže Guillermini da će otići u bolnicu potražiti podatke o svojim roditeljima. Guillermina kaže Armandu da Nora traži svoje roditelje i pita ga je li ona njegova kći.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button