Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 64. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 64

Sadržaj:

Gerardo traži od Elene da napravi test na trudnoću kako bi povjerovao da je trudna. Ona pristane. Elena želi da Lily podmiti nekoga u laboratoriju kako bi dobila pozitivan test na trudnoću, ali Lily joj kaže da bi krivotvoritelj bio bolji i odlaze k njemu.

Elena da Gerardu pozitivan test na trudnoću. Nora se obrati Guillermini da vidi može li se upisati i završiti srednju školu. Nora se povjeri Esteli da Clemencia nije bila njezina biološka majka. Estela se iznenadi.

Također prizna da je došla u San Juan kako bi pokušala naći svoju majku. Andrés traži Elsu na poslu kako bi joj rekao što je saznao o Evi. Kada joj Andrés kaže istinu, Elsa je šokirana i ne može vjerovati. Kaže joj da je sve to maslo njezina oca Armanda.

Elsa shvaća da je on sposoban učiniti takvo nešto. Elsa upadne u Armandov ured i prozove ga zbog te podlosti. Kaže mu da je za nju mrtav i da ona nije njegova kći. Andrés i Elsa odlučni su pronaći Evu. Policajac Ramos načelniku nosi Ireneinu sliku s muškarcem.

Natalia dogovori sastanak s Héctorom u policijskoj postaji kako bi razgovarali o Ireninu ubojstvu. Héctor ode na dogovoreni sastanak bez razmišljanja. Tijekom razgovora ona mu pokaže Ireninu sliku s drugim muškarcem i optuži Héctora da su on i ona bili ljubavnici te da ju je ubio iz ljubomore.

Natalia nađe poruku na vjetrobranskom staklu u kojoj piše da treba pregledati automobile. Odlazi do Héctorove kuće provjeriti njegov auto i nađe krvavi pijuk u prtljažniku.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button