Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 55. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 55

Sadržaj:

Clemencia počinje iskašljavati krv, a Nora šalje Manuela po dr. Hernándeza. Oliver pokušava natjerati Rosenda da jede, ali mu on govori da je došlo vrijeme da ode Gospodinu. Andrés dolazi do Evina groba i počinje kopati.

Horacio nazove Elsu na posao i kaže joj da ima vrućicu i da se loše osjeća. Andrés otvori lijes i vidi da su u njemu samo suhe grane. Sretan je što je Eva živa. Irene se sastane s istražiteljem Castillom i govori mu sve o Armandovoj prošlosti.

Dr. Hernandez govori Nori da je Clemencijino slomljeno rebro probilo vitalni organ. Horacija odvezu u bolnicu i stave ga na intenzivnu skrb. Clemencia govori Andrésu kako je Armando prisilio nju i oca Reynalda da odnesu Evu u samostan gdje su je predali paru iz Guadalajare.

Dr. Vargas objašnjava Elsi i Héctoru da je Horaciova infekcija dospjela u njegov krvotok i organe te da bi mogao kolabirati. Guillermina se silno zabavlja čitajući dosjee koje joj je Natalia dala da uništi.

Otkriva razne stvari o stanovnicima San Juana. Elsa razgovara s Horaciom, a on joj odgovara. Armando odlazi na posao, počinje ljubiti Angelu u uredu, ali uđe Irene i uhvati ih zajedno.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button