Na graniciSerije

Na granici 96. epizoda

Na granici – 96. epizoda

SADRŽAJ:

Dok Zorka kreće u šverc s ekipom, Marko organizira pravu akciju u koju je uključen i dron i pas tragač. Kada Zorka i cure zaključe da policija više nije u selu, uhvati ih panika pa zovu Andriju i obustavljaju šverc. Momci se razdvajaju, Miju goni pas, a naposljetku ga uhvati Mate.
Nakon neuspješnog pokušaja snimanja Anđelkine izjave o Boži, Luka ostavi upaljenu kameru na stoliću. Nešto kasnije, Nediljko i Anđelka vode ljubav…
Boži dolazi biskup za finalno potpisivanje premještaja u Afriku. Na Ivanin poziv, u Župni dvor dolazi Luka sa snimljenim nemontiranim materijalom. Kada biskup vidi snimku seksa Penava, od šoka se sruši.
Petra i Mirela slučajno preko interneta ponovo ugovore spoj Vinki i Tadiji. Zbog propalog spoja, Vinka odustaje od kupnje pećnice Petri, a Zorka zaključi da Petra nije u stanju ništa napraviti bez babe.
Krešo i Alma dogovaraju dejt, ali Almu opere hladan tuš: Petra je došla kod Kreše na utješni razgovor, što Alma krivo shvati. Povrijeđena Alma napadne Petru i Krešu da nastavljaju sa švercom.

Prethodnu epizodu serije Na granici pogledajte OVDJE.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button