Na granici

Na granici 26. epizoda

Na granici – 26. epizoda

SADRŽAJ:

Akcija “paprika” ulazi u sljedeću fazu – Krešo, Ante i Mijo moraju prenijeti papriku u Hrvatsku, dok im Andrija drži stražu. Tomo i Alma sretnu Andriju, koji odglumi da skuplja drva, misleći da ih se uspio riješiti. No, sumnjičavi Tomo kreće u potragu po šumi s pomalo skeptičnom Almom.

Petra izazove Marka na dvoboj na ledini, koji zamalo završi poljupcem. Prekine ih poziv Marku iz stanice – Tomo je dignuo čitavu policiju na noge. Marko je bijesan što ovaj donosi odluke bez njegovog blagoslova. Napada Tomu, kojeg brani Alma.

Prilikom šverca, Mijo razdere ruksak i zapraši oči paprikom. Krešo uzima dva ruksaka i pokuša ih sam prenijeti, a Ante kreće s praktički slijepim i u bolovima Mijom prema kući.

Anđelka traži od Nediljka da se više posveti sinovima, a Luka to iskoristi da ga opelješi na pokeru. Kad za to čuje Anđelka, ona daje blagoslov Nediljku da kazni Luku.

Lidija je očajna, jer Zorka traži od nje da se uda za Juru. Mira se odlučno postavi pred Zorkom za svoju kćer, a Mirela za svoga brata – želi da Kreši da otkaz.

Prethodnu epizodu serije Na granici pogledajte OVDJE.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button