Na granici

Na granici 16. epizoda

Na granici – 16. epizoda

SADRŽAJ:

U epizodnoj ulozi pojavljuje se KARMEN SUNČANA LOVRIĆ u ulozi GABRIJELE) – velika epizodna uloga, no priča s njom će se razviti tek negdje oko ep. 40 (u ep. 16 i 17 se pojavljuje u svega 2-3 scene)

Usprkos sabotaži Andrije, Kreše i Nediljka, Marko iz inata ostaje u natjecanju. U zadnjem krugu testiranja Marko mora ukrasti Tomin tupe. Prvo odbija, ali na kraju mu je motivacija Petra te on odlazi k Tomi na večeru, kako bi se domogao tupea. Istodobno, u Tominu kuću, ne svojom voljom, krišom dolazi i Luka. I dok Marko pokušava napiti Tomu, Lukina akcija završi u ormaru iz kojeg kriomice prisustvuje svlačenju Tomine žene Gabrijele.

Krešo poziva Petru u lokal, a zatim isprovocira Antu da kaže što je pričao okolo o sebi i Petri. Petra poludi i nasrće na Antu.

Nediljko se iznenadi kad čuje od Mije da je Petra poželjna udavača, jer će joj baba Zorka ostaviti biznis. Mijo se hvali da su njegov Ante i Petra bliski i da bi moglo doći do preraspodjele odnosa u biznisu. Iznervirani Nediljko ‘podvodi’ jadnoga Juru i naređuje mu da zavodi Petru.

Lidija se želi naći s Jurom, no on ju odbija jer su Penave u akciji sređivanja računa dućana.

Prethodnu epizodu serije Na granici pogledajte OVDJE.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button