MetropolitanciSerije

Metropolitanci 13. Epizoda

Metropolitanci – 13 Epizoda

Sadržaj sapunice:

U kvartovski kafić Honolulu upadaju Musini batinaši, razbijaju inventar i teroriziraju Pepu, Baltazara i goste. Na povratku iz bolnice Sara i Roko otvoreno razgovaraju. Roko priznaje krivicu zbog svoje ovisnosti, a Sara mu nudi financijsku pomoć da krene na odvikavanje od kocke.

Na obiteljskom sastanku Petrova djeca optužuju baku Stanku da je kriva za kaos u obitelji zbog slijepog vjerovanja u predrasude o Dunji i internetske manipulacije. Dunja dolaskom izazove šok u frizeraju pa se prisutne žene razbježe, a ona frizerki Lidiji povjeri što je stvarno u pozadini skandalozne snimke.

Prethodnu epizodu serije Metropolitanci pogledaj OVDJE.

Radnja serija se događa u polu fiktivnom zagrebačkom naselju Vrtovec, usred pandemije, nakon razornog potresa, pa politika u naselje doseli stanovnike starog centra grada čiji stanovi su razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje.

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić.

Autor je Dario Vince, koscenarist Saša Podgorelec, redatelj Igor Šeregi, a urednik Mislav Brumec.

Proizvodnja: Ring produkcija

Prva sezona serije ima 14 epizoda, a svaki tjedan prikazivat ćemo po dvije epizode – ponedjeljkom i utorkom.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button