MetropolitanciSerije

Metropolitanci 11. Epizoda

Metropolitanci – 11 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Birajući fotke za Sarin profil, Petra, Karla i Sara otkriju da je internetska stranica “Volim Vrtovec” hakirana, a na njoj je objavljena snimka Petra i Dunje kako se grle.

Pavić je oduševljen objavljenom snimkom – to je ono što je čekao. Mariju snimka duboko pogađa – sva ogovaranja i sumnje kojima su joj punili glavu, a ona ih je ignorirala, sada su se vratili kao bumerang. U strašnoj svađi, ona i Petar si izgovore svašta, a bijesna Stanka izbacuje Petra iz kuće.

Prethodnu epizodu serije Metropolitanci pogledaj OVDJE.

Radnja serija se događa u polu fiktivnom zagrebačkom naselju Vrtovec, usred pandemije, nakon razornog potresa, pa politika u naselje doseli stanovnike starog centra grada čiji stanovi su razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje.

U glavnim su ulogama Rene Bitorajac, Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić.

Autor je Dario Vince, koscenarist Saša Podgorelec, redatelj Igor Šeregi, a urednik Mislav Brumec.

Proizvodnja: Ring produkcija

Prva sezona serije ima 14 epizoda, a svaki tjedan prikazivat ćemo po dvije epizode – ponedjeljkom i utorkom.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button