KumoviSerije

Kumovi 127. Epizoda

Kumovi (2022.) – 127. Epizoda

Sadržaj serije:

Valentina je sretna što su ona i Janko našli idealno mjesto za njihovo tematsko vjenčanje. Dok Luce pokušava potisnuti osjećaje, Janko odlazi s Aljošom u općinu dogovoriti matičara. Obojica se iznenade kad saznaju tko je zapravo matičar. Danica obavještava Stipana kako mu je određeno sudsko ročište.

Pristaje biti njegova odvjetnica, ali samo pod uvjetom da joj se Stipan ispriča. Matija saznaje kako Martin širi laži o njoj. Suoči se s njime, pobjesni i ošamari ga, a ljutiti Martin dolazi u Mikulinu sobu i govori mu kako mu je njegov otac lopov zagorčao život pa neće to dopustiti i njemu. Zvone vraća Mikuli novac, a Mikula je uvjeren da je Zvone dobročinitelj.

Dok Luce pokušava potisnuti osjećaje, Janko odlazi s Aljošom u općinu dogovoriti matičara. Obojica se iznenade kad saznaju tko je zapravo matičar.

Danica obavještava Stipana kako mu je određeno sudsko ročište. Pristaje biti njegova odvjetnica, ali samo pod uvjetom da joj se Stipan ispriča.

Matija saznaje kako Martin širi laži o njoj. Suoči se s njime, pobjesni i ošamari ga, a ljutiti Martin dolazi u Mikulinu sobu i govori mu kako mu je njegov otac lopov zagorčao život pa neće to dopustiti i njemu.

Zvone vraća Mikuli novac, a Mikula je uvjeren da je Zvone dobročinitelj.

14.10.2022.

Prethodnu epizodu serije Kumovi pogledajte OVDJE.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button