Ljubav je na selu

Kandidatkinje raspravljale o šansama, ali ovo nisu očekivale: ‘Bit će teže za nju nego za mene’

Bliži se još jedno izbacivanje kandidatkinja u ‘Ljubav je na selu’, a dok su žene međusobno raspravljale o tome na doručku, farmeri su razgovarali s voditeljicom Anitom Martinović. 

“Baš imam neki grč u želucu”, rekla je Mijina zlatna djevojka Brankica. Mijo je otkrio Aniti da se raspadaju ekipe kandidatkinja koje su se prijavile za druge farmere.  

Mijo Bošnjak, Ljubav je na selu
Mijo Bošnjak, Ljubav je na selu FOTO: RTL

“Htjele bi kod mene”, otkrio je. Objasnio je kako mu se kandidatkinje žale da su se trebale prijaviti za njega i da mu govore da bi kod njega na imanje. 
“Puno je toga bilo”, istaknuo je. 

“Taj leptirić previše leti”, komentirala je Brankica.  “On bi najrađe sve žene. Neodlučan je”, komentirale su Mijine kandidatkinje. 

“Ja sam donio odluku. Bit će teško. Bit će teže za nju nego za mene”, rekao je farmer voditeljici Aniti. 

Bahra je pitala svoje suparnice kako se osjećaju. “Super”, rekla je Blanka. Nisu se činile uznemirene izbacivanjem. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

“Meni se baš sviđa. Upoznaš neko novo društvo”, komentirao je Stjepan. Najviše ga se dojmila njegova zlatna djevojka Ranka. Ima osjećaj kao da su kliknuli.

“Prema meni nešto više gaji”, rekao je Stjepan. Ranka je rekla drugim kandidatkinjama da treba još bolje upoznati Stjepana. “Vidim da je jako staložena žena, čvrstog stava, zna što hoće, to mi se jako sviđa”, podijelila je Bahra svoje dojmove o njoj. 

Stjepan je rekao da ne želi neku od kandidatkinja povrijediti i da plače zbog njega. 

Milena je otkrila kandidatkinjama na doručku da se spremila. “Nisam se našminkala da suze mogu bolje teći niz moje obraze”, istaknula je. Lena je istaknula da je ona odjenula zbog toga crninu. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Ante je podijelio svoje dojmove o kandidatkinjama s voditeljicom Anitom. “Klara je ok osoba. Ne vidi se na Pelješcu, njoj je neki drugi đir, Njemačka ovo ono”, ispričao je farmer. To mu je potvrdilo njegovu odluku. Rekao je da su kliknuli, ali da to nije nešto posebno. 

“Meni je plus kad se žene bore za mene, a ja ću donijeti odluku koja će biti takva kakva je”, ispričao je Ante. Rekao je da mu je Lena ok osoba s kojom se može zabaviti i da je najbolja za liječenje stresa. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Suzana je komentirala da se zbližila s Antom, ali da sutra može već biti izbačena. “Otkud mi znamo što je u ljudskoj glavi?”, rekla je. 

Klara je komentirala da zbog Mileninog ponašanja kod upoznavanja smatra da će baš nju Ante izbaciti. “Sve četiri smo na vrhu piramide i lako svaka pada. Kako će sad koja dočekati se na noge, vidjet ćemo”, istaknula je Milena. 

Ivan je rekao voditeljici Aniti da su mu sve djevojke drage, a otkrio je da mu je jedna simpatičnija. “Moj favorit je Samanta”, priznao je farmer. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Samanta je komentirala da imaju dobar, prijateljski odnos. “Vidjela sam ja da se previše grlite”, komentirala je Tihana.  

“Solidne žene i mislim da su za deset”, komentirao je Branko svoje kandidatkinje. Smilja je istaknula za doručkom da je Ruža Brankova miljenica i da je dobro čuva. 

Farmer je voditeljici Aniti priznao da je kod njega došlo do promjena mišljenja o kandidatkinjama. “Želim da dođe žena s druge farme kod mene i da izbacim dvije”, šokirao je Branko svojim riječima. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Radoslav je rekao voditeljici Aniti da je odluka o izbacivanju kandidatkinje nikad lakša u njegovom životu. Gordana je komentirala za doručkom da se već zna da će Irena i Ines proći dalje kod farmera. 

“Ja se ne dam zapovijedati. Kod mene toga nema”, istaknula je Riva. 

Izvor: RTL

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button