Ljubav je na selu

Ivan za RTL.hr o ružnim komentarima kandidatkinja: ‘Iznenadile su me njezine riječi’

Kandidatkinje u ‘Ljubav je na selu’ imale su razne komentare o Ivanu nakon prvog spoja, a neki su bili prilično oštri. “Kratko objašnjenje – kuhane nogice”, otkrila je kroj smijeh Tihana svoj dojam o Ivanu. 

Suzani je smetalo što je nosio ružičastu košulju u emisiji u kojoj se predstavio jer to nije muževno. Više mu se svidjela majica koju je nosio pri njihovom upoznavanju. “To mi izgleda kao da ona mene hoće staviti u grob s crnim”, rekao je Ivan. 

Na kraju se Suzani nije svidio, iako je prvo govorila da imaju zajedničkih stvari. “Nemamo nikakve sličnosti. On je totalno arogantan tip. Katastrofa. Njegova je greška što on sam ne zna što bi sa sobom. Ide od cvijeta do cvijeta”, komentirala je. 

Ljubav je na selu   Suzana i Ivan
Ljubav je na selu Suzana i Ivan FOTO:

Sada je Ivan za RTL.hr komentirao ono što su Tihana i Suzana govorile o njemu. “Svatko ima pravo za nekoga reći što želi. Ja znam tko sam”, istaknuo je. 

Ipak, iznenadio ga je Tihanin komentar jer su se dobro slagali na spoju, dosta su razgovarali i u emisiji je rekao da mu je svidjelo što je direktna. “Iznenadile su me njezine riječi. Čudno mi je to. Nisam se tome nadao”, ispričao je Ivan. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Priznao je da je imao malo tremu pa je zato nastalo njegovo zatišje u razgovoru s Antonijom koja mu se svidjela. Njegovi dojmovi su nakon prvog spoja podijeljeni. 

“Sve su mi djevojke ok osim Suzane. Bila je nepristojna, ali ne želim to previše komentirati”, zaključio je farmer iz Gušća pokraj Siska. 

‘Ljubav je na selu’ gledajte na RTL-u i RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Izvor: RTL

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button