I bogati plačuSerije

I bogati plaču 8. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 8

Sadržaj serije:

Mariana traži psa lutalicu, ali spotakne se o Luisa Alberta koji slučajno zatvori vrata podruma. Mariana se odmakne od njega jer ju je pokušao poljubiti. On joj miluje obraz i sluša kako govori o ocu, kumi i ocu Guillarmu. Soraya se naljuti kad od Matilde sazna da su Luis Alberto i Mariana bili zatvoreni u podrumu.

G. Alberto obeća Mariani da će na sastanku nastojati izbjeći svađe s Luisom Albertom. Elena je u obiteljskoj kripti gdje počiva Matías. G. Alberto silazi stubama i stane pokraj nje. Patricia kaže Sorayi da neće pobaciti i vraća omotnicu s novcem. G. Alberto, León, Uriel, Luis Alberto, Elena, Soraya i Daniela su na sastanku.

G. Alberto moli Marianu da bude nazočna. Luis Alberto vozi se motorom s Marianom i parkira pokraj njezinog naselja. Mariana i gđa Chole pripremaju jelo. Luis Alberto je s njima. Luis Alberto odveze Sorayu na ultrazvuk k dr. Murillu. Soraya je nemirna.

Emitiranje: 25.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button