I bogati plačuSerije

I bogati plaču 58. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 58

Sadržaj epizode:

Soraya i Roberta prelaze ulicu. Soraya je gurne kako bi je Betito pregazio motorom. Soraya natjera Betita da potpiše papire govoreći mu da je to za osiguravateljsku kuću. Víctor kaže Sorayi da ne iskorištava Robertu za svoju osvetu.

Soraya kaže Luisu Albertu i Mariani da bi se koncern Salvatierra trebao zvati Montenegro. Soraya na sastanku svima kaže da sebe imenuje predsjednicom uprave koncerna. Dvojica policajaca kažu Jhonyju da je optužen za ubojstvo i krađu. Soraya kaže Luisu Albertu, Mariani, Santiagu i Urielu da više nisu menadžeri u koncernu. Víctor stavi neke kapi u Sorayino piće. Ona to primijeti i glumi da će popiti.

Luis Alberto kaže Mariani da je Soraya ostvarila svoj cilj jer ga je otpustila iz koncerna. Betito odlazi Sorayi i kaže joj da ga je prevarila i dala mu na potpis nekakve papire. Soraya uperi pištolj u njega i natjera ga da uđe u prtljažnik. Mariana odlazi u Víctorov stan po Betita. Soraya zatvori prtljažnik svoga auta u kojemu je Betito i odveze se.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button