I bogati plačuSerije

I bogati plaču 49. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 49

Sadržaj epizode:

Sudac proglasi Sorayu krivom za Leónovu smrt. Ona se prisjeća svega lošeg u svome životu. Víctor je sa Sorayom u zatvorskoj dvorani za posjete. Daje joj časopis u kojemu su karte i diskretno joj doda mobitel. Zaklada Alberto Salvatierra i Mariana nastoje pomoći bračnom paru da im se vrati kći koju su izgubili prije 18 godina.

Toliko godina ima i Betito. On i José su u restoranu u Jejutli. Goyo im kaže da moraju odvesti Ritu u grad u bolnicu. Soraya izreže Marianinu sliku iz časopisa i zalijepi je na zid uz slike ostalih članova obitelji Salvatierra. Soraya napušta zatvor. Dočeka je Vivian. José telefonski razgovara s Marianom kako bi joj rekao informacije o njezinu sinu.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button