I bogati plačuSerije

I bogati plaču 45. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 45

Sadržaj epizode:

Soraya preda dijete Chicharu da ga odnese. On se sjeća da José i Rita žele dijete. Mariana je u bolničkom krevetu. Neutješno plače za Betitom. Chicharo predaje dijete Joséu.

Policajac daje Luisu Albertu privjesak koji su našli tijekom požara. León prebaci Eustaquiju jer se raspitivao za njega u tvrtki. Rita se uzbudi kada primi Betita u ruke. Chicharo se iznenadi kada vidi na vijestima da je Betito mali Salvatierra. Mariana kaže Eleni da predosjeća da je Betito živ.

Elena je u Leónovu stanu i vidi kako iz ladice viri nešto. Otvori je i ugleda Danielinu bluzu i naušnicu. Eustaquio kaže Eleni da je León zaljubljen u Danielu. León poljubi Danielu.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button