Hotel PortofinoSerije

Hotel Portofino 1. Epizoda

Hotel Portofino – Epizoda 1

Sadržaj serije:

Rose s majkom Juliom stiže u hotel kako bi procijenile mogućnost braka s ratnim veteranom Lucianom, sinom vlasnika hotela. Ali njegova majka Bella ima hitnijih briga: njezina najkritičnija gošća ledi Latchmere oboljela je, nova zaposlenica Constance March još nije stigla, njezin aristokratski suprug Cecil je zločest, a ona se neočekivano nađe podložna ucjeni fašističkog političara Danionija.

Cecil organizira da mu iz Engleske pošalju sliku koja je dugo u obitelji kako bi gost Jack Turner utvrdio njezinu autentičnost, ali Bella je prestravljena jer je pozvao na čaj njezina ucjenjivača Danionija kako bi mu zahvalio na pomoći. Lucian na plaži uči Rose slikati, što završi loše. Danioni pritišće Bellu da popusti pod ucjenom uskraćujući hotelu namirnice, a ona shvaća ozbiljnost prijetnji kad Danionijevi fašistički razbijači gadno namlate jednog njezinog zaposlenika.

Prethodnu epizodu serije Hotel Portofino pogledaj OVDJE.

U prvoj epizodi pratimo kako Rose s majkom Juliom stiže u hotel kako bi procijenile mogućnost braka s ratnim veteranom Lucianom, sinom vlasnika hotela. Ali njegova majka Bella ima hitnijih briga: njezina najkritičnija gošća ledi Latchmere oboljela je, nova zaposlenica Constance March još nije stigla, njezin aristokratski suprug Cecil je zločest, a ona se neočekivano nađe podložna ucjeni fašističkog političara Danionija…

Serija, smještena u prelijepo ljetovalište Portofino, priča o osobnom buđenju usred previranja u svijetu i oslobađajućem utjecaju čarobne talijanske kulture, klime i kuhinje na naivne Britance u inozemstvu. Serija je snimana u Portofinu u Italiji te u Rijeci, Opatiji, Lovranu i Rovinju u Hrvatskoj 2021. godine. I druga sezona serije snima se na području Lijepe Naše, točnije u Zagrebu, Grožnjanu, Opatiji, Lovranu i Labinu. Dodajmo da će svake subote biti prikazane po dvije epizode.

 

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button