Gulperi

Gulperi 6 epizoda

Iako je Gulperi ta koja je sve ucinila kako bi Hasan izašao iz zatvora, iako je i izašao zahvaljujući njoj, Hasan je samo izasao iz zatvora i prošao pored majke koja ga je sa nestrpljenjem čekala te mu kaze da je ona njegova majka i da je uvijek tu za njega a on samo prodje i ode sa Jakupom.

Nakon toga i nakon dugog razmisljanja te nakon saznanja istine o spaljivanju pisama i svega ostalog, Hasan dolazi na vrata kod Gulperi i kroz suze joj kaze da je dosao njoj jer nije imao kome, nije imao gdje drugo otići. Hasan je Jakupu rekao da je njegov sin danas mrtav te ga napusta govoreci im da su mrtvi za njega svi koji su mu krili sve vezano za majku.

Hasan mu kaze da on vise nije njihov unuk da su ga izgubili. Gulperi ga raširenih ruku dočeka nakon čega sjeda pored njega i prica s njim govoreci mu da joj je najtezi trenutak pao kada je izasao iz zatvora i prosao pored nje ali da ona i dalje zna da on ima dobro srce uprkos svemu.

Tada je Hasan upita kako moze biti tako dobra nakon cega ga ona jako zagrli.Nakon toga napokon Gulperi doceka dan da skupa sa svojom djecom sjedi i jede uz osmijeh na licu.

28.09.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button