Gulperi

Gulperi 5 epizoda

Gulperi sve cini da pronadje način da joj sin izađe iz zatvora. Jakup koji poznaje Gulperi pravi planove da joj pomogne ali da je uvali u probleme. Posto je Hasan u zatvoru kao advokat ga zastupa Kadir koji počinje prvi da otvara vatru i temu o ponašanju njega prema majki koja se toliko žrtvuje za njih.

Kadir saspe sve u lice Hasanu koji ostaje šokiran njegovim riječima. Kako je tako mogao pljunuti majci u lice. Kada mu sve u lice kaze, Hasanu krenu suze na oči i odvodi ga Jakup u pritvor. Novac koji Hasan treba da bi izašao iz zatvora, u zamjenu za starateljstvo, podstiče uzbuđenje izmedju Jakupa i Gülperi .Gülperi je spremna platiti bilo koju cijenu da bi njen sin bio pušten iz zatvora.

Sa jedne strane, Kadir se bori da oslobodi Hassana, a istovremeno pokušava da ublaži svoj stav prema svojoj majci. Činjenica da je Gülperi pokušala da zaštiti svoju kćerku od Alija uhvatila je pažnju Bedriya i takođe je mogla tražiti načine da pomogne svojoj majci.

Kadir ulazi u kolo nakon što je Gulperi blokirana od strane Jakuba, rješenje kojim je otkrio da je Hassan spasen iz zatvora. Hasan će doći do nekih stvarnih činjenica o svojoj majci i stoga će imati težak izbor.

25.09.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button