Gulperi

Gulperi 3 epizoda

Gulperi je ponovo spremna rizikovati svoj život kako bi samo bila što bliže svojoj djeci. Ovaj put je u pitanju brak čovjeka za kojeg se nikada ne bi udala, ali ovaj put je spremna i to samo da bi bila sa djecom. Ali njena djeca je i dalje mrze.

Njen najstariji sin kaze da ce ukoliko u njegovu kucu udje njegova majka Gulperi da ce on otici iz kuce. Hasan i Bedrije nikako da prestanu sa svojim spletkama. Advokat nije rekao djeci da je njihov deda ubica. Ali on će prijetiti advokatu, Gulperini neće obavezno odvesti sina.Šokirana ponudom Yakupa, Gülperi je primorana da izabere između svoje kćeri i sopstvene slobode.

Jakob je sada uvjeren da je Gülperi stisnuta u uglu i da će zauvijek uzeti svoju djecu. Gülperi je odlučna da zadrži svoju kćerku od Yakupa, spremna da plati bilo koju cijenu. Shvatajući da je Gülperi još uvijek u nevolji, Kadir kratko uzima probleme sa svojom porodicom i vraća se u Taškinhan.

I saznaje da je Jacob imao tajnu koja je usko povezana sa Gülperi i koja je skrivena od svih. Can se polahko priblizava majki.

23.09.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button