Gulperi

Gulperi 13 epizoda

Nakon sto je Dzan ponovo pored svoje porodice, njegova sestra plačući mu govori da se izvinjava, da je sve to zbog nje, i da ce mu sada sve priuštiti. Gulperi govori Dzanu da mu od sada niko nece moci ni prići i da ce ga uvijek čuvati.

Nakon svih tih riječi Gulperi se čudi što Dzan ne progovora, ali kada im Dzan saopsti da ne čuje, da mu zvuk ne dolazi u uši šokira sve. Odmah Gulperi zove doktora da dodje.

Doktor im saopstava da ce odmah uraditi prepreke te da nema mjesta za paniku, da bi mu se sluh trebao vratiti.Gulperi dolazi do nesporazuma sa Ajten.

Advokat sve prati Gulperi. Gulperi odlazi na posao i tamo joj jedan od musterija grubo uzima ruku gdje dolazi Kadir koji ga udara govoreci mu ko je on da joj se tako obraca. Nakon sto Gulperi uzme za ruku Kadir je odvodi do auta kada mu ona postavi pitanje ko je on da joj tako nesto napravi.

Nakon odgovora koji je dobila od njega, Gulperi ostaje bez rijeci. Kadir joj priznaje da je osoba koja je voli i koja ne dozvoljava da je drugi povrijede. Dolazi dan suđenja. Kako ce se zavrsiti?

07.10.2020.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button