BiografijeSerije

Glumci serije “Zlatni kavez”

U prvoj epizodi nove turske serije “Zlatni kavez” upoznali smo imućnu obitelj Korhan čiji članovi, iako mnogobrojni, vrlo dobro međusobno funkcioniraju i sužive u zajedničkoj vili. Međutim, mladi Ferit nerijetko narušava obiteljski spokoj, ali i ugled svojim razvratnim i nepromišljenim ponašanjem.

Kada mu namjeste da je spavao s maloljetnom djevojkom te policija u ranu zoru pokuca na vrata vile, Halis-aga zna što mu je činiti. Odlučan je u namjeri da Ferita ožene za djevojku iz Gaziantepa kako bi obuzdali njegove strasti. Ifkat se bez odugovlačenja baci u potragu za najboljom nevjestom.

Iako Ferit nikako ne prihvaća dogovoreni brak, naročito zato što već ima djevojku Pelin, nema drugog izbora. Međutim, sve se promijeni kada sretne jednu isprva drsku i odrješitu gaziantepsku ljepoticu koju ne može izbaciti iz glave. Igrom slučaja, uskoro ju upozna kao Sejran, mlađu sestru Sune, djevojke koju je Ifkat odabrala kao njegovu buduću ženu.

Nakon incidenta prilikom upoznavanja Sune i Ferita, on uspije preokrenuti sve u svoju korist. Obitelj Korhan zatraži za Ferita Sejraninu ruku, na što njezin otac drage volje pristane. Sada ostaje za vidjeti kako će Sejran to prihvatiti…

U nastavku donosimo više setalja o glavnim likovima ove popularne Turske serije:

Sejran Korhan (Afra Saracoglu)

Sejran je simpatična i puna života. Često je s majkom i sestrama u dućanima kako bi isprobavala haljine, i pri tom bila viđena. Ideja je to njezine majke, jer želi udati nju i sestru. Sejran se pak često izvlači od kupovine i tajno se nalazi sa svojim dečkom te uz to pokušava upisati fakultet kako bi sebi osigurala bolji život od ovog koji ima. No, život za nju ima drugačije planove.

Afra Saraçoğlu je turska glumica. Godine 2018. Saraçoğlu je osvojio nagradu Shining Star na 45. dodjeli nagrada Zlatni leptir. Poznata je po ulogama Ece u Fazilet Hanım ve Kızları, Hayat u Kardeş Çocukları i Tülin Saygı u Yeşilçam.

Ferit Korhan (Mert Ramazan Demir)

Ferit je sin bogate obitelji i poznat je po svom slobodnom životnom stilu. Njegov djed Halis-aga to želi promijeniti. Feritov stariji brat živi miran obiteljski život sa svojom suprugom i pokušavaju dobiti dijete, odnosno nasljednika, no nažalost ona primi vijest da mora na hitnu operaciju i da neće moći obitelji podariti nasljednika. Sada Halis-aga sve nade polaže u problematičnog Ferita i po pitanju unuka. Ferit koji ima djevojku Pelin u dogovoru sa svojom majkom pristane na dogovoreni brak uz uvjet da mu ona pomogne da nastavi živjeti kao i do sada.

Mert Ramazan je rođen u Istanbulu 1998. godine. Visok je 178 cm. Rođen je kao peto dijete svojih roditelja. Majka mu je domaćica, a otac trgovac. U srednjoj školi je sanjao da postane nogometaš ili košarkaš i profesionalno se bavio sportom. Mladić je donio odluku da postane glumac neočekivano, čitajući predstavu “Hamlet”. Profesionalno glumačko obrazovanje stekao je na Akademiji za komunikacije i glumačkoj studiju Miser Daner, gdje je upoznao poznate režisere.

Prvi filmski rad mladog glumca bila je mala uloga u filmu avganistanske režiserke Sonje Naseri, “Ja sam ti”, koja je ušla u uži izbor za jednu od najprestižnijih filmskih nagrada Zlatni globus. Aktivno snima u projektima digitalnih platformi bluTV i Netflix. Iako njegov film “NLO” nije ostavio veliki utisak na inozemnu publiku, Mertov talent je bio cijenjen. Poznati producent Timur Savdži ponudio mu je jednu od glavnih uloga u novoj Netflix seriji “Shahmaran”, gdje su mu partneri postali Serenay Sarıkaya i Burak Deniz.

Ifkat Korhan (Gulcin Santircioglu)

Udovica obitelji Korhan. Izgubila je i supruga i dijete u prometnoj nesreći I to nikada nije preboljela. Njezin svekar, Halis-aga ju je pozicionirao kao vlastelinu u obiteljskoj vili. Upravo je ona ta koja kreće u potragu za nevjestom mladog Ferita ne bi li se obitelj Korhan ponovno vratila u moralnu ravnotežu.

Gülçin je pjevačica i glumica, a televizijsku karijeru započela je 2005. godine. Rođena je 1977 godine u Izmiru u Turskoj. Studirala je na opernom odsjeku scenskih umjetnosti Konzervatorija Sveučilišta Dokuz Eylül. Uz glumačku karijeru, radila je kao solistica u različitim skupinama i kao vokalna učiteljica u Zakladi za kulturu i umjetnost. Njen prvi dugometražni film “Türev” osvojio je nagradu za najbolji film na filmskom festivalu u Antaliji 2005. godine. Godine 2012. izvela je pjesmu “Ala Gözlerini Sevdiğim Dilber” na albumu Badema “Badem ve Konukları”.

Prvu epizodu serije Zlatni kavez pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button