Dvostruki životSerije

Dvostruki život Epizoda 56

Turska serija Dvostruki život Online

Dvostruki život – Epizoda 56

Sadržaj:

Kada Ojlum sazna adresu na kojoj drze njenu bebu, odmah sa porodicom ali i policijom odlaze na mjesto kako bi uzeli bebu ali nažalost tamo ne nalaze bebu vec samo inkubator u kojem je bila beba. Svi su u šoku a Ojlum nikako nema utjehe.

Tolga je pored Ojlum i obecava joj da ce pronaci bebu u svakom slučaju i da se ne brine.Zuhal kako bi otklonila sumnju sa sebe, odlazi i isprica kako je cula jednu sestricu dok je bila u toaletu da pokusava ukrasti bebu.

Kahraman se izvinjava Ojlum i kaze joj da vjerovala ili ne uvijek ce biti tu za nju.Nakon sto Ojlum pronadje bebu sve se vrati u normalu. Tolga pokusava da opet bude uz Ojlum dok ne zna kako da se ponasa pred Selin.Tolgu ponovo neko kidnapuje.

Guzide i Tarik ponovo rade DNK test da bi utvrdili da li je Ojlum Tarikova kci ali nakon sto dođu rezultati DNK testa, oboje se šokiraju saznanjem da Ojlum uopste nije njihova kćerka, niti Tarikova niti Guzideina.Je li to znak da je ona zapravo zamijenjena u bolnici?

Prethodnu epizodu serije Dvostruki život pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Guzide Jenersoj, ugledna sutkinja obiteljskog suda, ima naizgled savršenu obitelj sa suprugom s kojim je u braku 30 godina te s dvoje djece. Međutim, kad istina o njenom suprugu Tariku izađe na vidjelo, njezin svijet se ruši..

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button