Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 95

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 95

Felipe razgovara o Alexovom očinstvu s Robertom. On se kune da se ničega ne sjeća, ali kaže da postoji mogućnost da je spavao s Melissom. Felipe objašnjava Melissi da će se i uz mogućnost da on nije Alexov biološki otac boriti za skrbništvo nad dječakom, a Melissa obećava da će učiniti sve da ga Alex mrzi koliko i ona.

Livia otprati Anitu u bolnicu za umjetnu oplodnju, upozoravajući je da još ima vremena da odustane. Felicia otkriva Massimu da je Salome zaljubljena u njega. Anita i Roberto dvoje oko toga bi li ušli u postupak umjetne oplodnju ili ne. Pedro zahtijeva da Melissa promijeni stav kako bi Felipeu mogli oduzeti sve na sudu.

Livia posjeti Emiliju i kaže joj da je voli. Livia kaže djedu da je razočarana onime što je učinio Vitoriji i Emiliji, a Alberto se kune da će reći cijelu istinu kako bi se Emilia mogla pomiriti s Vitorijom. Anita izjavljuje ljubav Afonsu i kaže da je odustala od djeteta s Robertom, no on joj to ne oprašta. Roberto kaže Berenice da će priznati Alexa i poštovati Felipeove želje te da će DNK nalaz napraviti tek kada Alex bude dovoljno zreo da sve razumije.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button