Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 92

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 92

Pedro predlaže Melissi da financira njezinu rastavu u zamjenu za njezin udio u Felipeovoj vinariji s namjerom da ga uništi. Melissa uzbuđeno govori majci o dogovoru s Pedrom. Vitoria govori Bernardu da je otkrila kako je ona Emilijina majka. Anita upozori Líviju na Pedra. Melissa kaže Felipeu da je angažirala najskupljeg odvjetnika u gradu da je zastupa protiv njega. Bernardo je razočaran Emilijom i prekida vezu.

Afonso moli Berenice da mu bude djevojka. Carola oda Liviji da Emilia želi uzeti Felipeove kuće. Lívia se sukobljava s majkom i prijeti da će je ostaviti ako učini neko zlo Felipeu ili Vitoriji. Livia odlučuje istražiti zašto i kako je Emilia namjeravala uzeti Felipeove kuće i shvaća da je Pedro upleten u te planove.

Felipe kaže Afonsu da namjerava predložiti nagodbu Melissi. Anita govori Robertu da će tijekom vikenda obaviti umjetnu oplodnju, a on se osjeća odbačeno. Vitoria pokazuje Emiliji osmrtnicu koju je Alberto dao, ali ona ne vjeruje majci i otjera je iz bolnice. Bernardo odlazi u pećinu i prisjeća se svog susreta s Emilijom.

Chico zamoli Gemu da dopusti da pozove prijatelje. Ona mu predloži pidžama-zabavu. Dok je Felícia kod Geme, Massimo zamoli Salomé da napravi intimnu večeru. Ona se razveseli. Livia i Carola pretražuju Pedrovo računalo kako bi pronašle tragove o njegovim planovima protiv Felipea. Pedro uhvati Carolu kako pretražuje.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button