Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 89

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 89

Livia kaže majci da je bila s Vitorijom kako bi saznala njezinu stranu priče. Kaže joj i da Vitoria vjeruje da joj je kći umrla sa sedam godina. Emilia odbija vjerovati u to i kaže da će nastaviti sa svojim osvetničkim planom. Alberto kaže Líviji da je činio pogreške u prošlosti. Bento kaže Vitoriji da se osjećao krivim zbog majčine smrti i da se prisjetio dana kada je umrla.

Felipe se izbezumi kad otkrije da je Melissa izgubila dijete, ali ona nastavlja glumiti da je trudna. Ariel se stavlja na raspolaganje Albertu kako bi otišao u gradić. Nakon Vitorijina zagrljaja Mateus osjeti snažnu prisutnost prošlosti i pozli mu. Nakon što ga Rosa pozdravi, dječak osjeti veliku ljubav. Zna da mu je ona bila majka u prošlom životu. Michele poljubi Mateusa i Alice postane jako ljubomorna.

Felipe kaže Melissi da nije trudna i ona iskaljuje sav svoj bijes na njemu i na Zildi. Zilda kaže Felipeu da je veoma razočarana u Melissu. Queiroz vrijeđa Chica pred Gemom, a ona ga izbaci iz svoje kuće. Felipe objasni Alexu da je njegova majka izgubila dijete. Queiroz je ljut na Gemu i kaže da će se pobrinuti da Chico ode u sirotište.

Anita vidi Afonsa s Berenice i postane ljubomorna. Afonso kaže Berenice da je zaljubljen u Anitu. Berenice je spremna boriti se za njegovu ljubav. Severa kaže Liviji da se nada da će njezina ljubav s Felipeom uspjeti.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button