Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 87

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 87

Ariel i Cícero govore da je došlo vrijeme da neki riješe svoje probleme za ovaj i sljedeći život. Zilda zamoli Felipea da se brine o Melissi tijekom njezine trudnoće. Melissa utječe na Alexa da zahtijeva više očeve pažnje i odvede ga u Rio kako bi Felipe došao za njima. Vitoria brani Benta pred Zildom. Emilia se iznenadi kada ugleda Alberta i Liviju zato što je dovela djeda u Brazil. Bernardo je veoma dobronamjeran prema Vitoriji.

Bento razmišlja o svemu što se dogodilo otkad je njegova majka otkrila da ju je muž prevario i o traumi koja mu je ostala zbog njihove svađe. Unutarnji glas mu savjetuje da se oslobodi svih sjećanja koja ga tište. Alberto daruje Liviji ogrlicu svoje bivše žene. Emiliju to razljuti. Kaže Albertu da je Livia u vezi s oženjenim muškarcem kao što je bila i njegova bivša žena.

Vitoria pokaže Zildi Albertovu sliku i kaže da bi ga htjela vidjeti, ali zna da je to nemoguće. Gema objašnjava Mateusu zašto se posvađala s Queirozom. On joj kaže da vjeruje da su se ona i Raul voljeli u bivšim životima. Emilia kaže Albertu da Vitoria ne smije saznati da je njezina majka. Livia ispituje Emiliju i Alberta o Vitoriji, a oni joj kažu da je ona Emilijina majka i da ju je napustila zbog ljubavnika. Albertu pozli, a Emilia je uz njega. Vitoria zove Alberta, ali Emilia prekine poziv.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button