Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 78

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 78

Zbunjen zbog mnogih lijekova Alberto moli Emiliju da mu oprosti, vjerujući da je ona Vitoria. Priznaje da je kćeri učinio mnogo zla. Ožalošćenoj Emiliji nedostaje Bernardo iako ga poznaje tek kratko vrijeme. Lívia i Carola inzistiraju da Anita izađe s Robertom. Carola kaže Líviji da shvaća koliko je Pedro guši. Melissa laže da je bila dobra prema Severi. Poziva Felipea da provedu vikend u Rio de Janeiru, ali se uznemiri suprugovim odbijanjem.

Rosa najavi da će u njezinom restoranu biti glazbe uživo. Alice posjeti Bento u zatvoru i pati kad ga ugleda. Mateus kaže Queirozu da se srami što je sin arogantnog čovjeka punog predrasuda i rasista. Anita kaže Robertu da voli pjevati i on je uvede u gostionicu da ondje nastupi. Pedro ucjenjuje Carolu kako bi pazila na Líviju. Gema prihvaća poziv da pozira Raulu. Luis i Felipe najavljuju zabavu i obavještavaju da će sav novac donirati sirotištu.

Melissa pokazuje nezadovoljstvo Bereniceinim prisustvom u Rosinom restoranu. Melissa se svađa s Felipeom. Rosa tješi Alice. Massimo kori nećakinje, a djevojke mu predlažu da Rosi daruje neki kuhinjski aparat. Emilia ispituje Alberta zašto se ispričao Vitoriji, a on skreće s teme. Lívia i Felipe se susretnu. Massimo daje Rosi blender, a ona se naljuti na svog udvarača. Alberto se sjeća kako je kaznio Vitoriju lažući joj da je Emilia mrtva. Melissa maltretira Alexa. Felipe i Lívia su zajedno.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button