Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 74

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 74

Gema se iznenadi zbog Mateusovih crteža. Queiroz ne vjeruje u njezinu nevinost i uvrijedi je. Afonso želi osvojiti Anitu. Queiroz ismijava Raula, a Raul ga gurne na pločniku. Mateus brani oca. Afonso zamoli Líviju da mu pomogne naći dar za Anitu. Pedro sve gleda i ljubomoran je. Melissa brani Severi da se zbliži s Alexom. Felicia, Alex i Chico obnavljaju svoje staro prijateljstvo u školi.

Carola zaposli Ariela u Emilijinoj kući. Cícero dolazi da ga nadzire, te i on dobije posao u Emilijinoj kući. Pedro dolazi u Felipeov dućan i traži da se Afonso udalji od Lívije. Severa se rastuži kad sazna da joj je šurjakinja zabranila viđanja s Alexom. Roberto prekine vezu s Michele. Mateus objašnjava majci vizije koje doživljava tijekom bljeskova u glavi. Luis prati Vitoriju do Zildine kuće. Vitoria shvaća da su Luisova ljubavna pisma nestala iz njezinog sefa.

Bento se smjesti u Luisovu hotelu. Felipe se ne slaže s Melissinom odlukom da drži Alexa podalje od Severe. Luis izbaci Benta iz hotela, ali on odbije otići i ucjenjuje načelnika općine ljubavnim pismima koja je poslao Vitoriji. Pedro udari Afonsa i ne dopusti mu da išta objasni. Luis moli Vitoriju za pomoć u vezi s Bentovom ucjenom. Gema objašnjava Queirozu što je motiviralo Mateusa da nacrta one crteže, a suprug je kritizira. Lívia kaže Pedru zašto se više ne želi udati za njega.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button