Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 60

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 60

Felipe i Lívia susretnu se i prepoznaju tijekom slavlja kraja berbe. Zajedno plešu. Pedro je vrlo ljubomoran. Queiroz uopće ne pomaže obitelji i uvijek okrivi Gemu. Chico je ostao siroče. Gema ga namjerava posvojiti, ali Queiroz je potpuno protiv toga da mu sluškinjino dijete bude sin. Bento obeća Vitóriji da će ponovno stati na noge, ali ona više ne vjeruje obećanjima svoga pastorka.

Lívia izbjegava Felipea i odlazi u hotel. Objašnjava Aniti da ju je ovaj susret uznemirio. Znajući koliko je Melissa ljubomorna na muža, Severa kaže šurjakinji da je Felipe plesao s Lívijom. Alex ima česte noćne more o očevoj smrti. Felipe se vraća kući kako bi utješio dječaka. Salomé pokaže zanimanje za okorjeloga neženju Mássima koji vidi samo lijepu kuharicu Rosu. Rita upozna Gemu s Anitom i obje odmah osjećaju veliku bliskost.

Rosi je neugodno zbog prisutnosti bivšeg supruga Benta, ali primjećuje naklonost koju njezina kći Alice gaji prema ocu. Roberto očijuka s Anitom koja ga odmah odbaci. Lívia stalno misli na Felipea i zaboravi nazvati Pedra. Melissa se žali na Severino ponašanje prema Felipeu. Rita opisuje ruševine gradića Campo Belo. Vitória želi da Afonso pregovara o njezinoj zemlji s tvrtkom Beraldini. Mássimo hvali svoga zaposlenika Pérsija. Lívia se opravdava Pedru.

Emília kaže da će osobno doći potpisati kupnju Vitórijine zemlje. Felipe razmišlja o Líviji. Zilda zamoli Afonsa da pozove Vitóriju na ručak. Melissa nevoljko pristane ručati u svekrvinoj kući. Bento obavijesti Rosu da radi za Mássima. Emília razmišlja o kupnji Felipeove zemlje. U Zildinoj kući za vrijeme obiteljskog ručka nema trzavica između Melisse i Severe, no svima postane neugodno kada Vitória čuje kako Severa ružno govori o svojoj gošći.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button