Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 49

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 49

Felipe objašnjava Vitóriji da je morao otpustiti Pedra, ali ne govori joj razlog. Botelho kaže Líviji da su joj otac i majka u samostanu. Rita je sretna kad primijeti promjenu u Severinom ponašanju. Vitória kaže Zildi da je odala Líviji svoju tajnu.

Bianca obeća Robertu svoje najveće blago. On se oduševi vjerujući da je to Mássimovo zlato. Dorotéia kaže Bentu da je Bernardo bio u vrtu palače. Ariel vodi Líviju u samostan. Lívia govori majci o grofičinim planovima da Bernarda smjesti u bolnicu.

Otac Luis je zabrinut jer će grofica otkriti da je pružio skrovište Bernardu. Melissa udaljava Severu od Alexa kako bi je mogli optužiti da se ne brine za njega. Alex padne s konja i ozlijedi se. Severa dobije otkaz.

Bento dolazi Geminoj kući. Bianca se iznenadi zbog Robertovih poljubaca. Felipe je tužan zbog ozlijeđenog Alexa. Došle su kutije s Bereniceinim stvarima. Melissa zamoli Walmira da ih odnese u podrum.

Vitória odluči da će se odsada Lívia brinuti o Alexu. Afonso udari Roberta i zahtijeva da se oženi Anitom jer joj je napravio dijete. Dorotéia se smije Robertu jer je mislio da je blago o kojem je Bianca govorila zapravo Mássimovo zlato, a ne njezino djevičanstvo.

Lívia primijeti da Alex ima vrućicu i pozove dr. Botelha. Raul kaže Gemi da Bento traži Bernarda. Svi u palači opraštaju se od Severe jer napušta palaču.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button