Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 44

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 44

Lívia i Felipe putuju u Bela Rosu. Rosa zamoli Neném da čuva njezina sina Joséa od Benta. Alex shvaća da se Severa promijenila i pohvali je. Anita kaže da je Lívia povrijeđena jer ju je majka izbacila i Emíliji je žao. Mássimo vodi djecu u šumu i pokazuje im leptire. Emília sluša kako Anita govori Gemi da je Lívia otputovala s grofom Felipeom. Očajava. Anita osjeća mučninu.

Felipeu i Líviji je neugodno kad ih pogrešno shvate kao zaručnike. Melissa je ponosna zbog svoje vjenčanice i poziva Dorotéiju u kupnju u Porto Alegre. Pedro prevari Chica i on mu potvrdi vezu Raula i Geme. Chico govori Gemi što mu je Pedro učinio. Ona se zabrine. Zbog oluje Ariel skloni Líviju i Felipea u kolibu koja je pripadala Emíliji. Neném i José ostanu u palači zbog oluje. Afonso objašnjava Zildi da Anita treba liječnika.

Vitória pokaže Zildi sliku svoje tete koja je bila vrlo slična Líviji. Nakon prepucavanja Lívia i Felipe priznaju da su zaljubljeni. Gema moli Raula da ostane s njome. Melissa sanja ružan san kako je Berenice optužuje i ubija. Bento posjeti Rosu u jutarnjim satima i iznenadi ga Joséov plač. Policija dolazi u Geminu kuću kako bi uhitila Raula jer je napao Pedra. Pedro pita Líviju zna li Felipe njezin pravi identitet.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button