Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 41

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 41

Pedro prijeti Felipeu da će reći grofici sve o Líviji. Ubrzo se njegov govor pretvara u izjavu ljubavi prema njoj, a Felipe postaje sumnjičav. Mássimo kaže dr. Botelhu da sumnja da Roberto želi prevariti njegovu kćer Biancu. Anita kori Pedra koji govori da neće dopustiti Felipeu da bude s Lívijom. Anita je povrijeđena Robertovim ponašanjem.

Vitória sanja Albertove posljednje trenutke života. Bernardo i Emília uživaju u zajedničkim trenucima. Lívia želi napustiti palaču kako bi vidjela roditelje. Grofica je zamoli da se ne zadrži dugo jer joj je potrebna. Emília upoznaje Líviju s Bernardom. Felipe izaziva Roberta i Pedra na dvoboj.

Bernardo i Lívia su sretni jer su se upoznali. Lívia pokušava razgovarati o svojoj obitelji kako bi pomogla Bernardu da se prisjeti, ali Emília je zaustavi. Felipe pobjeđuje u Roberta i Pedra u dvoboju. Kaže Pedru da zna trik kako su njih dvojica pobijedili u prethodnom dvoboju. Emília planira otići s obitelji.

Lívia objašnjava da ne može ostaviti Vitóriju jer je bolesna. Emília se naljuti i otjera kćer iz svog života. Gema moli Líviju da shvati majčine osjećaje. Vitória prizna Felipeu da je umorna od života. Melissa ispituje Severu o Bereniceinom dnevniku i zahtijeva da joj dadilja kaže sve što zna o Berenice. Rosa kaže grofici da ima sina.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button