Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 25

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 25

Bento zahtijeva da mu Raul pomogne pronaći Bernarda u šumi. Vitória se prisjeća posljednjeg razgovora s mužem Albertom u kojemu mu otkriva da Bernardo nije njegov sin nego plod njezine strasti iz mladosti. Walmir daruje Riti cvijeće. Bento obeća da će onaj tko pronađe čovjeka u šumi biti bogato nagrađen.

Felícia poziva Alexa da sudjeluje u njezinoj šali sa žabama. Roberto govori Dorotéiji da uspješno osvaja Anitu. Ariel zamoli ljude koji rade za Benta da ako pronađu čovjeka u šumi, neka ga dovedu njemu, a ne Bentu. Felícia daje Bianci kutiju punu žaba na dar. Lívia se oprašta od sestre Lúcije koja je prati iz samostana.

Walmir Melissi odbija dati informacije o tome je Felipe. Felipe nađe Líviju i pita je o njezinoj vezi s Pedrom. Felipe je poljubi, a ona potvrdi da će se udati za Pedra. Melissa glumi da je pala s konja, a Felipe joj pomaže. Lívia zamoli oca Luísa da je preporuči za rad u palači. Felipe okrivi Walmira za Melissin pad. Vitória je zadovoljna Raulovim radom i traži razgovor s njime.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button