Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 23

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 23

Rita i Felícia kažu Vitóriji u kakvu je stanju Bernardov grob, a ona im izmišlja priču kako bi ih obje zavarala i zamoli ih da čuvaju njezinu tajnu. Pedro laže kako bi mu Gema oprostila. Melissa pokuša ispasti dobra pred Felipeom govoreći mu da je branila Anitu. Roberto poziva Felipea na mačevalački dvoboj.

Zbog zabrinutosti da će se saznati da je Bernardo živ, Vitória odluči otići do sinova groba da vidi što se dogodilo. Pedro uvrijedi Chica a da Gema to ne vidi. Mássimu je zabavno kad sazna od Felicije da Salomé vjeruje kako je on ljubavnik gđe Neném. Dorotéia zlostavlja Neném. Vitória je oštra prema Melissi.

Pedro laže i potvrđuje Felipeu da je zaručen s Lívijom. Anita prizna Afonsu da samo želi biti njegova prijateljica. Mássimo postavlja uvjete za svoj povratak kući, a Salomé ih brzo prihvaća zbog zabave u palači. Pedro pokuša utjecati na Anitu kako bi dala otkaz i kaže joj da je Roberto zainteresiran za Líviju.

Felipeu je sumnjivo Vitórijin odlazak iz palače. Ariel i Lívia promatraju Vitóriju i Zildu kako posjećuju Bernardov grob. Melissa, Roberto i Dorotéia planiraju da Melissa ponovno osvoji Felipea. Lívia shvaća da Vitória zna da je Bernardo živ. Otac Luís želi čuti Lívijine i Emílijine tajne.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button