Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 22

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 22

Ariel zamoli Bernarda sadnicu ruže i moli ga da se pokuša prisjetiti svega. Gema obeća Raulu da će se brinuti o Chicu dok on radi kao vrtlar u palači. Melissa obeća da će Alexa naučiti cijelu klavirsku skladbu kako bi mogao svirati na zabavi u palači. Dječak se raduje. Melissa otkrije Dorotéiji svoj plan s Alexom.

Salomé i Bianca mole Felíciju da nagovori Mássima na povratak kući. Felipe i Lívia sastaju se u Nenéminom dućanu. Raul se pojavi u palači kako bi ondje radio. Felipe, Mássimo i Genaro zadovoljni su dolaskom novih sadnica vinove loze iz Francuske. Sestra Lúcia želi da Lívia kaže kada napušta samostan jer im treba prostor za nove novakinje.

Roberto smišlja kako će osvojiti Líviju. Felícia ide tražiti oca u dućanu. Neném joj kaže da je primila Mássima u svojoj sobi. Salomé vjeruje da je Mássimo u ljubavnoj vezi s gđom Neném. Pedro kaže Robertu da je zaručen s Lívijom, a Roberto to kaže Felipeu. Anita kaže Caroli da će sve učiniti kako bi bila blizu Roberta. Lívia kaže Emíliji da će Ariel ostaviti u stablu njezinu poruku Bernardu.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button