Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 21

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 21

G. Ariel pomaže Emíliji da izvadi lijes iz Bernardova groba. Walmiru se počne sviđati Rita. Felícia ulazi u palaču kako bi našla Alexa, a njemu Severa ne dopušta da se druži s njome. Felipe je ljubomoran jer Roberto spominje Líviju. Melissa glumi da je dobra prema Felíciji i Alexu. Zilda želi otpustiti Anitu.

Melissa zahtijeva da Anita preuzme Carolinu ulogu i bude njezina sluškinja. Afonso se veseli zbog Anitina ostanka u palači. Mássimo zahtijeva da Salomé popije eliksir za smirenje i prijeti joj rastavom. Raul obavještava Walmira da će se uskoro vratiti na posao u palači. Chico se rastuži kada sazna da njegov otac namjerava napustiti Campo Belo.

Gđa Neném kaže dr. Botelhu da je Dorotéijina bliska prijateljica. Vitória kaže Felipeu da samo čeka neki odgovor kako bi prodala imanje u Campo Belu. Melissa se zbližava s Anitom. Ariel uspije otvoriti lijes i svi otkriju da je pun kamenja. Emíliji se potvrdi pretpostavka da je Bernardo živ.

Vitória pati jer nema nikakvih vijesti o njezinu sinu. Salomé i Bianca slave kada dobiju pozivnicu za zabavu u grofičinoj palači. Chico moli Gemu da nagovori Raula na ostanak u Campo Belu.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button