Divlje srceSerije

Divlje srce 19. Epizoda

Divlje srce – Epizoda 19

Sadržaj serije:

Džesur se pak trudi razveseliti princezu Čaglu koja je i dalje u procesu oporavka, a Serhan ga u tom trenutku vidi. Džesur ugleda Serhanovo pravo lice pa se rađa napetost između njega i Jamana koji svog oca smatra dobrim. No ipak se okupljaju na Umutovoj nogometnoj utakmici iz snova. Umut se polako počeo oporavljati i nakon operacije ostvarivati svoje snove, no sudbina će imati drukčije planove za njega.

Iako smrt Umuta, koji je žrtva Serhanove igre, uzrokuje veliku tugu kod Asi, Džesura i Jamana Alija, Umut će, u skladu sa svojim imenom, otići s ovoga svijeta mnogima ulivši nadu, a prvenstveno Edže. Jaman Ali, Asi i Džesur nošeni tom tugom odlaze svatko na svoju stranu. Dok Asi utočište pronalazi u getu, njezin partner u zločinu Alaz neće je ostaviti samu i bit će uz nju. Alaz i Asi ovaj će put gorjeti u Alazovu paklu. Alaz će od Asi i Asi od Alaza doživjeti neočekivane poteze.

Emitiranje: 28.6.2024.

Prethodnu epizodu serije Divlje srce pogledajte OVDJE.

Emotivna serija, koja je osvojila srca publike, uskoro započinje s emitiranjem na na Novoj TV.

Dramsku hit seriju “Divlje srce” koja se emitira u više od 40 zemalja uskoro ćete moći gledati i na vašim malim ekranima. U njoj ćemo pratiti Jamana kojeg tumači Halit Özgür Sari, hrvatskoj publici poznat kao Kadir, najstariji brat iz dramske serije “Snaga obitelji”.

“Divlje srce” prati nevjerojatno putovanje Alija, koji je otet kao dječak i završio je radeći za bandu koja ga je otela. Nakon godina proživljenih teškoća, Ali se preimenuje u Jaman i bježi svojim otmičarima kako bi zajedno sa svoja tri prijatelja izgradio novi, bolji život. Ovoj družini nije lako, ali marljivo rade i uspijevaju ostaviti mračnu prošlost iza sebe.

Stvari se zakompliciraju kada Jaman upozna Ruju, lijepu djevojku iz bogatog dijela grada. Njezin se dečko umalo predozirao i na Jamanu je da ga spasi. Odvodi Rujina dečka njegovoj majci liječnici. Kasnije, nakon što je dečko pretukao Jamanovog najboljeg prijatelja, u znak odmazde jer je njegovoj majci otkrio njegov problem s drogom, Jaman odlazi u njegov dom kako bi se osvetio. Tada Jaman shvaća da je Rujin dečko njegov brat, a on je zapravo Ali Sojsalan, dječak koji je otet prije 15 godina.

Uhvaćen između obitelji koju je stvorio i obitelji koja mu je ukradena, put pred njim je neizvjestan. Je li on Jaman ili Ali? Kroz sve to, Jaman nekako uspijeva održati svoju dušu čistom i nikada ne podlegne tami koja ga okružuje.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button