Divlje srceSerije

Divlje srce 15. Epizoda

Divlje srce – Epizoda 15

Sadržaj serije:

Nakon što u prtljažniku pronađu krv, Alaz i Jaman, koji su otišli u kuću izvan grada kako bi pronašli Ruzgara, susreću Ruju koja je od glave do pete u krvi. Alaz i Jaman odlučni su u namjeri da Ruju iz te situacije izvedu neozlijeđenu i spremni su učiniti sve kako bi to osigurali… Ruzgarov otac Adil zna da je on u toj kući i odlazi pronaći sina, no kad onamo stigne, dočeka ga nezamisliv prizor.

Adil je zabrinut za sina i podnosi prijavu policiji. Dok članove obitelji Sojsalan odvode u postaju zbog prijave, Alaz to ne zna i kući vodi Ruju s kojom dolazi i Jaman. Jaman uzima Ruju i vodi ih u Grotlo pakla gdje ih nitko neće moći pronaći. Za to su vrijeme Džesur i Asi, koji su s Čaglom, napeti jer ne mogu dobiti Jamana koji ništa ne zna. Dok je i Neslihan napeta što ne može dobiti Jamana Alija, od Alaza saznaje što se dogodilo. Bez razmišljanja s Guvenom odlazi k sinu u Grotlo pakla. Iako Serhan poludi kad to čuje, sada imaju još jedan veliki problem koji moraju riješiti kao obitelj.

Emitiranje: 24.6.2024.

Prethodnu epizodu serije Divlje srce pogledajte OVDJE.

Emotivna serija, koja je osvojila srca publike, uskoro započinje s emitiranjem na na Novoj TV.

Dramsku hit seriju “Divlje srce” koja se emitira u više od 40 zemalja uskoro ćete moći gledati i na vašim malim ekranima. U njoj ćemo pratiti Jamana kojeg tumači Halit Özgür Sari, hrvatskoj publici poznat kao Kadir, najstariji brat iz dramske serije “Snaga obitelji”.

“Divlje srce” prati nevjerojatno putovanje Alija, koji je otet kao dječak i završio je radeći za bandu koja ga je otela. Nakon godina proživljenih teškoća, Ali se preimenuje u Jaman i bježi svojim otmičarima kako bi zajedno sa svoja tri prijatelja izgradio novi, bolji život. Ovoj družini nije lako, ali marljivo rade i uspijevaju ostaviti mračnu prošlost iza sebe.

Stvari se zakompliciraju kada Jaman upozna Ruju, lijepu djevojku iz bogatog dijela grada. Njezin se dečko umalo predozirao i na Jamanu je da ga spasi. Odvodi Rujina dečka njegovoj majci liječnici. Kasnije, nakon što je dečko pretukao Jamanovog najboljeg prijatelja, u znak odmazde jer je njegovoj majci otkrio njegov problem s drogom, Jaman odlazi u njegov dom kako bi se osvetio. Tada Jaman shvaća da je Rujin dečko njegov brat, a on je zapravo Ali Sojsalan, dječak koji je otet prije 15 godina.

Uhvaćen između obitelji koju je stvorio i obitelji koja mu je ukradena, put pred njim je neizvjestan. Je li on Jaman ili Ali? Kroz sve to, Jaman nekako uspijeva održati svoju dušu čistom i nikada ne podlegne tami koja ga okružuje.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button